Glamour - Pukuloistoa valkokankaalla

Tiikerikissa, Ruusun nimi, Marie Antoinette, Kuolema Venetsiassa – kirja esittelee harvinaisen kokoelman maailman tunnetuimpiin kuuluvien elokuvien puvustuksia.  
Varastossa
SKU
405
Hinta
32,00 €

Puvut ovat maineikkaan italialaisen elokuvapuvustamon Tirelli Costumin valmistamia, ja ne ovat tuoneet tekijöilleen vuosien saatossa lukuisia Oscar-palkintoja ja -ehdokkuuksia. Kirja kertoo kiehtovia tarinoita pukutaiteen luomuksista. Lukija saa käsityksen puvustamon arkipäivästä ja näkee välähdyksen elokuvamaailman glamourista.

Glamour – Pukuloistoa valkokankaalla oli Serlachius-museo Gustafissa 26.9.2020 avautuneeseen näyttelyyn liittyvä julkaisu. Näyttelyn kuraattoreina toimivat: Cornelia Bujin, italialainen arkkitehti ja kuraattori, joka opettaa yliopistolla muodin ja designin historiaa maisterivaiheen opiskelijoille; Italo Nunziata, italialainen oopperaohjaaja, jolla on näyttämötaiteen professuuri Pescaran konservatoriossa sekä Hannu Palosuo, joka on suomalainen Roomassa asuva kuvataiteilija ja kuraattori.

Kirjan tekstit ovat suomeksi, englanniksi ja italiaksi.

Kirjoittajat: Cornelia Bujin, Giovanna Motta, Hannu Palosuo, Donato Tamblé.
Graafinen suunnittelu: Ville Karppanen.
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Parvs, Helsinki.
Paino: Jelgavas tipogrāfija, Jelgava, 2020. 
208 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 66
ISBN 978-952-7226-56-8

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.