Clare Woods - Between Before and After

Brittitaiteilija Clare Woods luo ilmaisuvoimaisia maalauksia, joiden mittakaava vaihtelee pienikokoisista jopa useiden metrien suuruisiin.
Varastossa
SKU
609
Hinta
29,00 €

Alun perin kuvanveistäjäksi kouluttautunut Woods (s. 1972) työskentelee varmoilla otteilla. Teokset on maalattu vaakatasossa lepääville alumiinipohjille, ja niissä tuntuu pensselin sujuva liike ja paino alustaa vasten.

Clare Woodsin teoksia luonnehtii ristiriita: silmää miellyttävä kuva sisältää usein rujoutta, epämukavuutta tai haavoittuvuutta. Työskentelynsä pohjana hän käyttää kirjoista, internetistä tai uutiskuvista löytämiään valokuvia. Uusimpiin teoksiinsa taiteilija on poiminut rajattuja yksityiskohtia omasta ympäristöstään. Hämärissä huoneissa kuvatut kukat maljakossa ja näkymät asunnon sisältä kertovat pitkistä kotona vietetyistä päivistä, jotka ovat tulleet kaikille meille tutuiksi pandemian myötä.

Serlachius-museoissa maaliskuuhun 2023 saakka nähtävä yksityisnäyttely esittelee Clare Woodsin tuotantoa viiden viime vuoden ajalta ja on Woodsin ensimmäinen esiintyminen Suomessa.

Julkaisun kirjoittajat ovat Anouchka Grose, Laura Kuurne ja Pauli Sivonen. Kirjan tekstit ovat suomeksi ja englanniksi.

Toimitus: Laura Kuurne
Kirjoittajat: Anouchka Grose, Laura Kuurne ja Pauli Sivonen (esipuhe)
Ulkoasu: Ville Karppanen
Painotyö: PrintBest, Viljandi, 2022
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
96 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 80
ISBN 978-952-7441-05-3

International oders: verkkokauppa.parvs.fi/EN/page/product/clare-woods/4053967

 

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus. 

Löysimme muita tuotteita, joista saatat pitää.