Catch

Mitä me voimme saada talteen virtaavasta elämästä?
Varastossa
SKU
750
Hinta
28,00 €

Mitä me voimme saada talteen virtaavasta elämästä? Sanalla ”catch” tarkoitetaan muun muassa liikkuvan kohteen kiinniottoa, tarttumista, huomaamista ja ymmärtämistä. Se voi merkitä myös löytöä tai huomiota. Kirjan teoksissa maailma on liikkeessä. Ohikiitävien hetkien kohdalle on haluttu pysähtyä ja pyritty vangitsemaan niistä fragmentteja. Elämä on yksityiskohdissaan huikean rikas ja arvokas. Minkä äärelle tahdomme pysähtyä, mitä havaitsemme ja mitä muistamme?

Taiteilijat: Grönlund-Nisunen – Rita Jokiranta – Eeva Karhu – Tiina Pyykkinen – Heli Rekula – Vappu Rossi – Hanna Saarikoski – Janna Syvänoja – Hanna Vihriälä

Julkaisu liittyy näyttelyyn, joka nähdään Serlachius-museo Göstassa 4.11.2023-14.4.2024.

Kirjan toimittajat: Laura Kuurne ja Eeva Ilveskoski

Kirjoittajat: Johanna Holmström, Eeva Ilveskoski, Sebastian Johans, Hanna Johansson, Sanna Karlström, Tomi Kontio, Laura Kuurne, Ritva Pulkkinen, Samuli Putro, Heli Rekula, Jussi Saarinen, Jyrki Siukonen, Olli-Pekka Tennilä.

Ulkoasu: Ville Karppanen

Paino: Paino: Jelgavas Tipogrāfija, Jelgava 2023

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs

Suomi

96 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 94

ISBN 978-952-7441-59-6

 

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.