EGS - This Could Go On Forever

Sanomalehden muotoon toteutettu julkaisu esittelee suomalaisen graffititaiteilija EGSin taidetta ja työskentelyä ja kertoo kolmen kirjaimen matkasta Virossa.  
Varastossa
SKU
663
Hinta
14,00 €

Kolme kirjainta E, G ja S on vuosien varrella piirtynyt niin hylättyihin tehtaisiin kuin ydinsukellusvenesatamiin ympäri maailmaa. EGSin teoksissa yhdistyvät maantieteellinen ja historiallinen ulottuvuus. This Could Go on Forever kertoo kolmen kirjaimen seikkailuista Virossa, toteutettuna eri materiaaleilla.

Julkaisu liittyy Serlachius-museoissa syyskuussa 2022 avautuneeseen näyttelyyn This Could Go On Forever. 

Over the years, the three letters E, G and S have been painted on the walls of abandoned factories and atomic submarine harbours all over the world. The geographical and the historical come together in EGS’s works. This Could Go On Forever tells about the adventures of three letters in Estonia, executed in different materials.

Kolm tähte, E, G ja S on joonistunud aastate jooksul nii hüljatud tehastesse kui tuumaallveelaevasadamatesse ümber maailma. EGSi teostes saavad kokku geograafiline ja ajalooline tasand. „This Could Go on Forever“ räägib kolme tähe seiklustest Eestis, mille teostamisel on kasutatud erinevaid vahendeid.

Kirjoittajat: Tomi Moisio, Pauli Sivonen
Ulkoasu: Viktor Gurov
Valokuvat: Marko Rantanen
Painotyö: Jelgavas Tipogrāfija, Jelgava, 2022
Julkaisun kielet: suomi, englanti, viro
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs

Serlachius-museoiden julkaisuja 83
ISBN 978-952-7441-16-9

Shipping outside of Finland, click here.

 

 

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus. 

Löysimme muita tuotteita, joista saatat pitää.