Elina Brotherus Playground

Brotheruksen taidekuvista koostuva numeroitu taidetuote.
Varastossa
SKU
196
Hinta
89,00 €

Elina Brotheruksen uusi näyttely, Leikkikenttä / Playground, on nyt saatavana yhdessä laatikossa!

Fluxus-taiteen hengessä valmistettu laatikko sisältää 80 teoskuvakorttia sekä julisteeseen painetun, Elina Brotheruksen taidetta käsittelevän esseen. Sen on kirjoittanut Susan Bright, Brotheruksen näyttelyn kuraattorI.

Laatikkoa on valmistettu 250 kappaleen painos, joista jokainen laatikko on taiteilijan numeroima ja signeeraama. Laatikko on valmistettu käsin, ja sitä on saatavana eri väreissä. 

Laatikko julkaistiin Serlachius-museoissa kesäkuussa 2016 avautuvan Leikkikenttä / Playgorund -näyttelyn yhteydessä. Laatikon teoskortit on poimittu näyttelyssä esillä olevista valokuvista. Brotheruksen teosten innoittajina ovat olleet Fluxus-taiteilijoiden 1960–1970-luvulla tekemät event score -tapahtumakäsikirjoitukset. Ne ovat lyhyitä ohjeita, jotka toimivat niin kuin nuotit musiikissa: niiden mukaan kuka tahansa voi halutessaan esittää teoksen oman tulkintansa mukaan. Korttilaatikossa nuotinnokset ovat painettu kunkin teoskortin kääntöpuolelle. 

Playground / Leikkikenttä -korttilaatikko:
80 kartonkista teoskuvaa ja essee käsinvalmistetussa laatikossa.
Laatikon mitat: 225 x 162 x 46 mm
Kortin koko: A5
Kielet: suomi / englanti

Ulkoasu: Minna Luoma
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Painotalo Bookwell Oy, Porvoo
2018
ISBN 978-952-7226-16-2 

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät tulevat suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.