Toimitus- ja maksutavat

Toimitus

Tilauksen posti- ja toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksella on ilmainen toimitus.

Tuotteet lähetetään Postin postipakettina tai pikkupakettina, ja asiakas saa sähköpostiinsa lähetyksen seurantanumeron.

Postipaketti toimitetaan Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Pikkupaketti jaetaan muun postin mukana suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. Pikkupaketin enimmäiskoko: 35,3 x 25 x 3 cm, enimmäispaino: 2 kg.

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää, ja se alkaa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Mikäili toimitus kestää normaalia pidempään, olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse.

Noutamaton tilaus

Posti säilyttää lähetyksiä viikon ajan. Huomioi, että voit halutessasi ostaa paketille lisää säilytysaikaa Postilta saamasi lähetysseurantalinkin kautta.

Jos tilausta ei noudeta määräajassa, palautuu se noutoajan umpeuduttua Serlachius-museoille. Tällöin hyvitämme tilauksen, mutta emme palauta toimituskulua. 

Hyvityksestä lähetetään sinulle erikseen ilmoitus sähköpostitse, eikä palautunutta tai palautumassa olevaa tilausta voida lähettää uudestaan. Voit kuitenkin halutessasi tehdä uuden tilauksen samasta tuotteesta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. 

Jos sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun yhteystiedot: www.paytrail.com/kuluttajille