SuperPop

Varastossa
SKU
3071
Hinta
10,00 €

SuperPop! oli Timo Valjakan kuratoima päänäyttely Serlachius-museo Göstan uudessa paviljongissa kesällä 2014. Näyttelyyn liittyvässä katalogissa Valjakka esittelee näyttelyn taiteilijat ja heidän teoksiaan.

Laajassa artikkelissaan Timo Valjakka kertoo pop-taiteen kehityksestä 1950-luvulta nykypäivään. Hän kuvailee, miten Isosta-Britanniasta ja Yhdysvalloista lähtöisin ollut pop-taide muutti käsitystä taiteesta ja vakiinnutti asemansa taidekentällä ja miten suomalaiset aikalaistaiteilijat ottivat 1960-luvulta lähtien mallia kansainvälisestä pop-taiteesta.

Valjakka kuvailee myös nuorta taiteilijasukupolvea, joka on kasvanut populaarikulttuurin keskellä. Hän osoittaa, miten pop-taide on muuttunut nuorten taiteilijoiden myötä ja miten pop-taiteesta on tullut yhteiskunnallisesti entistä kantaaottavampaa.

Kirjan tekstit ovat suomeksi ja englanniksi.

Tekstit ja toimitus: Timo Valjakka
Graafinen suunnittelu: Timo Jaakola
Bookwell Oy, Porvoo 2014
222 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 13
ISBN 978-952-7017-03-6

12.11.2019. Postin lakon vuoksi toimituksissa saattaa olla viiveitä, emmekä pysty arvioimaan tarkkaa toimitusajankohtaa. Lakon aikana toimitamme kaikki tilaukset tilapäisesti postipaketteina, jolloin niiden saapumisessa on todennäköisesti vähemmän viivettä kuin normaalisti kirjepostina kulkevissa Pikkupaketti-lähetyksissä.

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät tulevat suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.