Salaatinottimet Verso

Palkitut, vaahterapuiset salaatinottimet. Design: Antrei Hartikainen. 
Varastossa
SKU
3424
Hinta
69,00 €

HUOM! Versoista on valmistettu numeroitu sarja 1 - 150. Vielä on numeroituja ottimia saatavilla!

Veistokselliset Verso-salaatinottimet keräävät katseen kattauksessa. Ne ovat myös mainio lahja taiteen ja suomalaisen designin ystävälle. Ottimien lehtimäinen muoto on työstetty äärimmäisellä tarkkuudella, ja lopputulos on herkkä ja elegantti.

Puuseppämestari Antrei Hartikaisen Serlachius-museoille valmistamat ottimet voittivat keväällä 2017 merkittävän ja tavoitellun designalan palkinnon Italiassa, Golden A' Design Awardin. Tunnustus myönnettiin kilpailukategoriassa Keittiövälineet, astiat ja kattaus. Alunperin Verso-ottimet voittivat Serlachius-museoiden, Ravintola Göstan ja Taitokeskus Mäntän vuonna 2016 järjestämän kilpailun salaatinottimien suunnittelusta.

Suunnittelijan mukaan tuotteen tarina kytkeytyy ruokailukokemusten ja museoelämysten tuomaan sisäiseen kasvuun, josta kehittyy aina jotain uutta ja innostavaa. 

Antrei Hartikainen (s. 1991) työskentelee puuseppämestarina ja tuotesuunnittelijana Nikari Oy:ssä Fiskarsissa. Hän työstää puuesineitä kalustesarjoista pientuotteisiin. Nuoren ja innovatiivisen puusepän kädenjälki on saanut tunnustusta ja huomiota Suomessa ja maailmalla. Muun muassa vuoden 2013 WorldSkills-kilpailussa Hartikainen pokkasi toisen palkinnon.

Materiaali: vaahtera. Ottimen kokonaismitta: n. 31 cm.

Numero on merkitty ottimen varren päähän. 


Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät tulevat suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.