Marita Liulia

Marita Liulia on yksi Suomen menestyneimmistä ja pisimmän uran tehneistä nykytaiteilijoista. Hänen kotimainen läpimurtonsa ajoittuu 1980-luvulle, ja saatuaan kansainvälistä menestystä 1990-luvulta alkaen hän on vienyt näyttelyitään yli 50 maahan.
Varastossa
SKU
35
Hinta
29,00 €

Taiteilijana Marita Liulia on liikkunut laajalla alueella. Hänet tunnetaan parhaiten 1990-luvun vuorovaikutteisista multimediataideteoksista ja 2000-luvun henkisyyttä, elämäntaitoja ja uskontoja käsittelevistä projekteistaan. Hän on työskennellyt maalauksen, valokuvan, installaation, videon, multimedian, kollaasin, graafisen suunnittelun, teatterin, kuunnelman, lyhytelokuvan, performanssin ja tanssin parissa.

Kirjassa esitellään Liulian uraa ja teoksia sekä asemoidaan hänen taiteilijahahmoaan 1980-luvun jälkeiseen suomalaiseen ja globaaliin taidekenttään. Kirja liittyy Marita Liulian Serlachius-museo Göstassa marraskuussa 2016 avattuun Kultakausi-näyttelyyn. Serlachius-museot ja Kustannusyhtiö Parvs ovat julkaisseet näyttelystä myös näyttelykatalogin.

Kirjan tekstit ovat myös englanniksi.

Kirjoittajat: Pauli Sivonen ja Arja Maunuksela
Ulkoasu: Riikka Löytökorpi ja Marita Liulia
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Paino: Bookwell, Porvoo 2017
160 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 35
ISBN: 978-952-5654-92-9  

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.