Kesäpäiviä, Summer Days

Varastossa
SKU
52
Hinta
10,00 €

Kesäpäiviä, Summer Days esittelee kahdeksan pohjoismaista taidemaalaria, jotka edustavat eri sukupolvia ja erilaisia lähestymistapoja taiteen tekemiseen. Taiteilijat ovat Päivikki Alaräihä (Suomi), Tor Arne (Suomi), Einar Garibaldi Eiríksson (Islanti), Andreas Eriksson (Ruotsi), Peter Frie (Ruotsi), Olav Christopher Jenssen (Norja), Anna Retulainen (Suomi) ja Troels Wörsel (Tanska). 

Taiteilijoita yhdistää värin ja valon ohella maisema, suoraan tai viitteellisesti esitettynä. Keskeistä heille on myös pohjoisten leveysasteiden ihmisille niin tärkeä kesä – joko jatkuvan kaipauksen kohteena, muistona tai vertauskuvana, joka viittaa johonkin vahvasti elettyyn ja menetettyyn.

Kesäpäiviä, Summer Days -näyttelyyn liittyvän kirjan on kirjoittaut näyttelyn kuraattori, taidekriitikko Timo Valjakka. Näyttely oli esillä Serlachius-museo Göstassa 20.6.–1.10.2017.

Graafinen suunnittelu: Anne Kaikkonen, Timangi
Paino: Bookwell Oy, Porvoo 2017
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
79 sivua

ISBN 978-952-7226-00-1
Serlachius-museoiden julkaisuja 39

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.