Exploring - Retkiä ITE-Suomessa

Sveitsiläinen Max E. Ammann on kerännyt yhdessä vaimonsa Korinen kanssa Outsider-taidetta 1990-luvulta lähtien. Heidän kokoelmansa sisältää yli 6 000 teosta yli 600 taiteilijalta, ja se lienee omassa sarjassaan maailman laajin ja kattavin.
Varastossa
SKU
2905
Hinta
10,00 €

Kansainvälisen hevosurheilun parissa työuransa tehnyt Max E. Ammann on vieraillut monia kertoja Suomessa ja tutustunut matkoillaan suomalaisiin ITE-taiteilijoihin. Pariskunnan keräilyharrastukseen liittyvät olennaisena osana vierailut ITE-taiteilijoiden luona ja henkilökohtainen tutustuminen heihin. Exploring – Retkiä ITE-Suomessa on kertomus Ammanneiden retkistä ympäri Suomen ITE-taiteilijoita tapaamassa. Kirjassa esitellään 25 suomalaista ITE-taiteilijaa, joiden teoksia on Ammanneiden kokoelmassa.

Kirja kertoo myös Ammanneiden taidekeräilyn alkuvaiheista ja hevosurheilun kautta syntyneestä ystävyydestä, joka johti Serlachius-museoissa kesällä 2015 nähtyyn Toisten taidetta -näyttelyyn.

Kirjan tekstit ovat Max E. Ammannin ja Korine Ammannin, ja ne ovat suomeksi ja englanniksi.

Ulkoasu: Ilkka Kumpunen
Kustantaja: Maahenki Oy
Paino: BookWell, Porvoo 2016
92 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 31
ISBN: 978-952-301-080-2

 

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.