Lennart Segerstråle

Varastossa
SKU
2142
Hinta
10,00 €

Julkaisu esittelee artikkelein ja kuvin taiteilija Lennart Segerstrålen elämäntyötä ja erityisesti hänen 1930-vuoden tuotantoaan.

Vuorineuvos Gösta Serlachius tilasi Segerstrålelta mittavat freskomaalaukset uuteen kotiinsa Mäntän Joenniemeen vuonna 1935 ja samana vuonna sillloiseen G. A. Serlachius Oy:n pääkonttorin. Suomen Pankissa olevien Finlandia-freskojen rinnalla nämä Mänttään valmistuneet teokset edustavat Segerstrålen monumentaalitaiteen keskeisintä antia. 

Gösta Serlachiuksen taidesäätiö järjesti Segerstrålen elämäntyötä ja taidetta esittelevän näyttelyn vuonna 1997, Suomen itsenäisyyden 80-vuotisjuhlavuonna. Segerstråle on tulkinnut taiteessaan mieleenpainuvasti maamme luontoa ja historian alkuvaiheita.

Julkaisun artikkelit ovat Bengt von Bonsdorffin ja Matias Uusikylän.

Julkaisutyöryhmä: Maritta Pitkänen (toim.), Matias Uusikylä ja Raija Idänheimo
Graafinen suunnittelu: Graafinen studio Fenix / Arja Turunen
Frenckellin Kirjapaino Oy, Helsinki 1997
106 sivua

Julkaisija: Gösta Serlachiuksen taidesäätiö
ISBN 951-96859-2-0 

12.11.2019. Postin lakon vuoksi toimituksissa saattaa olla viiveitä, emmekä pysty arvioimaan tarkkaa toimitusajankohtaa. Lakon aikana toimitamme kaikki tilaukset tilapäisesti postipaketteina, jolloin niiden saapumisessa on todennäköisesti vähemmän viivettä kuin normaalisti kirjepostina kulkevissa Pikkupaketti-lähetyksissä.

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät tulevat suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.