Kyse on ajasta

Koen Vanmechelen on kansainvälisesti tunnustettu käsitetaiteilija, jonka monitaiteellinen tuotanto koostuu maalauksista, veistoksista ja videoista sekä bioinstallaatioista, yleisötapahtumista ja yhteiskunnallisista projekteista.
Varastossa
SKU
178
Hinta
19,00 €

Kirjan laajat artikkelit ja runsas kuvitus tarjoavat syvällisen katsauksen belgialaistaiteilijan ainutlaatuiseen näkemykseen ja toimintaan. Mukana on myös hänen kuuluisa kananjalostusprojektinsa, Cosmopolitan Chicken Project.

Vanmechelen työskentelee taiteen, luonnon ja tieteen leikkauspisteessä. Hänen taiteensa avainkäsitteitä ovat monimuotoisuus, jalostaminen ja risteyttäminen. Vahvasti eettinen Vanmechelen on huolestunut maapallon tilasta ja kaikkien lajien kestävän kehityksen jatkumisesta. Teoksissaan hän pyrkii sekä symbolisesti että konkreettisesti avaamaan näköaloja tulevaisuuteen, jossa ihmiset ja muut lajit elävät tasapainossa.

Kirjaan ovat kirjoittaneet Rod Mengham, Hanna Johansson and Jill Silvermann van Coenegrachts, ja sen on toimittanut Timo Valjakka. Julkaisu on ilmestynyt myös englanninkielisenä.

Vanmechelenin näyttely Kyse on ajasta - It's about time nähtiin Serlachius-museo Göstassa touko–syyskuussa 2018.

Graafinen suunnittelu: Maria Appelberg
Kustantaja Parvs Publishing Ltd
Paino: Bookwell Oy, Porvoo 2018
136 sivua

Serlachius Museoiden julkaisuja 49
ISBN 978-952-7226-13-1

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.