Salaatinottimet Verso

Varastossa
SKU
3424
Hinta
69,00 €

Versojen suunnittelija: Antrei Hartikainen, Vuoden nuori muotoilija -palkinnon saaja vuonna 2018!

Veistokselliset Verso-salaatinottimet keräävät katseen kattauksessa. Ne ovat myös mainio lahja taiteen ja suomalaisen designin ystävälle. Ottimien lehtimäinen muoto on työstetty äärimmäisellä tarkkuudella, ja lopputulos on herkkä ja elegantti.

Puuseppämestari Antrei Hartikaisen Serlachius-museoille valmistamat ottimet voittivat keväällä 2017 merkittävän ja tavoitellun designalan palkinnon Italiassa, Golden A' Design Awardin. Tunnustus myönnettiin kilpailukategoriassa Keittiövälineet, astiat ja kattaus. Alunperin Verso-ottimet voittivat Serlachius-museoiden, Ravintola Göstan ja Taitokeskus Mäntän vuonna 2016 järjestämän kilpailun design-salaatinottimien suunnittelusta.

Suunnittelijan mukaan tuotteen tarina liittyy ruokailukokemusten ja museoelämysten tuomaan sisäiseen kasvuun, josta kehittyy aina jotain uutta ja innostavaa. 

Antrei Hartikainen (s. 1991) työskentelee puuseppämestarina ja tuotesuunnittelijana Nikari Oy:ssä Fiskarsissa. Hän työstää puuesineitä kalustesarjoista pientuotteisiin. Nuoren ja innovatiivisen puusepän kädenjälki on herättänyt huomiota, ja hänen töitään on palkittu Suomessa ja maailmalla. 

Ottimien materiaali: vaahtera. Kokonaismitta: n. 31 cm.
 


Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.