Korvakorut Ehrström

Varastossa
SKU
292
Hinta
295,00 €

Nämä kultasepäntyönä tehdyt kultaiset uniikkikorvakorut ovat modernisoitu versio taiteilija Eric (Bucklan) O. W. Ehrströmin 1900-luvun alussa piirtämistä ja valmistamista korvakoruista. 

Korvakorujen somisteena on näyttävä, käsityönä toteutettu vihreä emalointi. Taiteilija olikin koristelijana mestari, ja hän nautti erityisesti korujen ja esineiden ”varustamisesta emaljilla”.

Eric O. W. Ehrström (1881–1934) oli lahjakas ja monipuolinen taiteilija ja taidekäsityöläinen, joka tuli tunnetuksi myös mestarillisena koruseppänä. Suomalaisessa korudesignissa hän edustaa puhdasta art nouveauta. Ehrströmin korujen on sanottu olleen "ajan korkeinta muotia". Taiteilija olikin tunnettujen sukujen ja perheiden korujen hovivalmistaja.

Taiteilijan koruja ja niiden luonnoksia siirtyi Gösta Serlachiuksen taidesäätiölle testamenttilahjoituksessa 1936.

Koruja on valmistettu yksittäiskappaleita ja ne on toteuttanut Serlachius-museoille Kultasepät Andreasen.

Korvakorut ovat 14 karaatin kultaa. Niissä on lukollinen koukkukiinnitys. Korun korkeusmitta on 45 mm koukku mukaan lukien. 

Huomioitavaa: Emali on herkkä materiaali. Koruja on käsiteltävä varoen.

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät tulevat suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.