Korvakoru Twist, pieni

Käsintaottu, hopeinen veistoskorvakoru. HUOM: Korviksen hinta yksittäin 25 e, korupari 50 e. 
Varastossa
SKU
11
Hinta
25,00 €

Käsintaotut, yksilölliset Twist-veistoskorvakorut ovat Serlachius-museoiden omaa mallistoa. 

Korviksia myydään yksittäin à 25 e, koruparin hinta on 50 e. Vinkki: Halutessasi voit rakentaa parin erikokoisista Twist-korviksista.

Korusarjan on suunnitellut museolle mänttäläinen hopeaseppä Suvi Isokangas vuonna 2015. Koruseppä inspiroitui kuvanveistäjä Harry Kivijärven modernistisista veistoksista, joita on esillä Serlachius-museo Göstan sisätiloissa ja museota ympäröivässä puistossa. 

Suunnittelijaa puhutteli Kivijärven veistosten selkeys, rauhallinen olemus sekä rouheiden ja sileiden pintojen vuoropuhelu. Sama ajatus näkyy koruissa, mutta rinnalle on tuotu vähän ”twistiä”.

Korvakorut ovat 925-hopeaa. Noppamallisen korun halkaisija on noin 5 mm.

12.11.2019. Postin lakon vuoksi toimituksissa saattaa olla viiveitä, emmekä pysty arvioimaan tarkkaa toimitusajankohtaa. Lakon aikana toimitamme kaikki tilaukset tilapäisesti postipaketteina, jolloin niiden saapumisessa on todennäköisesti vähemmän viivettä kuin normaalisti kirjepostina kulkevissa Pikkupaketti-lähetyksissä.

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät tulevat suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.