Kymmenen polkua kokoelmaan

Kymmenen polkua kokoelmaan esittelee Gösta Serlachiuksen taidesäätiön taidekokoelmia. Kokoelman taidehistoriallisten helmien rinnalla kirjassa tuodaan esiin myös vähemmän tunnettua, yllätyksellistä taidetta eri aikakausilta.
Varastossa
SKU
161
Hinta
32,00 €

Julkaisu sisältää 170 teoskuvaa ja lähes sata taiteilijaa, joilta on teoksia taidesäätiön kokoelmassa.

Serlachiusten teollisuussuku aloitti taiteen keräilyn runsaat sata vuotta sitten. Nykyisin tuhansia teoksia käsittävän kokoelman ytimenä ovat klassikkoteokset Suomen taiteen kultakaudelta sekä vanhan eurooppalaisen maalaustaiteen arvoteokset 1500-luvulta lähtien. Kokoelmaa täydentävät niin impressionismin ja varhaisen modernismin maalaukset kuin viime vuosina valikoidusti kartutettu nykytaide kotimaasta ja maailmalta.

Kirjan on toimittanut Serlachius-museoiden kokoelmapäällikkö Tarja Talvitie. Asiantuntija-artikkeleita siihen ovat kirjoittaneet Leena Ahtola-Moorhause, Kirsi Eskelinen, Tarja Haikara, Helena Hänninen, Laura Kuurne, Tomi Moisio, Virpi Nikkari, Helena Sederholm, Pauli Sivonen, Tarja Talvitie, Minna Tuominen, Minna Turtiainen, Timo Valjakka ja Nina Zilliacus.

Kirja on julkaistu myös englanninkielisenä, katso tästä.

Graafinen suunnittelu: Minna Luoma, Candy Graphics
Kuvatoimitus: Leena Leiman ja Teemu Källi
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs Oy
Paino: Bookwell Oy, Porvoo, maaliskuu 2018
272 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 47
ISBN 978-952-7226-10-0

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus. 

Löysimme muita tuotteita, joista saatat pitää.