Helene Schjerfbeck, Göstan pieni taidekirjasto 2

Serlachius-museoissa on merkittävä kokoelma Helene Schjerfbeckin (1862 - 1946) taidetta. Kirja kertoo tunnetun taiteilijan urasta ja esittelee Schjerfbeckin teoksia Serlachiuksen kokoelmissa. 
Varastossa
SKU
295
Hinta
11,50 €

Aluksi tehtailija Gösta Serlachius hankkki teoksia suoraan taiteilijalta, ja sittemmin Serlachiuksen taidesäätiön Schjerfbeck-kokoelma on karttunut 2000-luvulle saakka.

Marja-Terttu Kivirinnan kirjoittama Helene Schjerfbeck – Göstan pieni taidekirjasto 2 avaa tarinoita etenkin rakastetun taiteilijan pelkistettyjen ja vahvojen henkilö- ja omakuvien taustalta. Kirja esittelee vapautunutta ja omaan uomaansa asettunutta vaihetta Schjerfbeckin taiteessa. 

Göstan pieni taidekirjasto on Serlachius-museoiden julkaisusarja, joka esittelee vuorineuvos Gösta Serlachiuksen suosikkitaiteilijoita ja hänen upean kokoelmansa helmiä. Gösta Serlachius (1876 - 1942) oli paitsi sotien välisen ajan Suomen suuria teollisuusmiehiä myös merkittävä taiteen tukija ja keräilijä.

Kirjoittaja: Marja-Terttu Kivirinta
Ulkoasu: Maria Appelberg
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Paino: Livonia Print, Riika, 2019
Kieli: suomi
ISBN 978-952-7226-28-5
64 sivua
Serlachius-museoiden julkaisuja 59

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.