Synti

Julkaisu esittelee seitsemän Gösta Serlachiuksen taidesäätiön kokoelmateosta, jotka kuraattori Veikko Halmetoja valitsi Synti-näyttelyyn edustamaan seitsemää perinteistä kuolemansyntiä. Näyttely nähtiin Serlachius-museo Göstassa 11.10.2014–24.5.2015.
Loppunut varastosta
SKU
3153
Hinta
3,00 €

Julkaisussa esitellään myös seitsemän Halmetojan valitsemaa uutta syntiä ja nykytaiteilijaa, jotka tulkitsevat näitä syntejä. Taiteililjat ja synnit ovat: Satu Jaatinen – yksinäisyys, Janne Laine – ympäristötuho, Dzamil Kamanger – vapauden riisto, Reima Nevalainen – eläinrääkkäys, Riku Riippa – köyhyys, Stiina Saaristo – nationalismi ja Kirsti Tuokko – lapsuuden loppu.

Serlachius-museoiden johtaja Pauli Sivonen on kirjoittanut artikkelin vanhoista kuolemansynneistä ja niitä edustavista kokoelmateoksista. Veikko Halmetoja puolestaan esittelee uudet synnit ja niitä tulkitsevat nykytaiteilijat. Teologi ja tietokirjailija Jaakko Heinimäki tekee omassa kirjoituksessaan yhteenvetoa vanhojen ja uusien syntien välille.

Toimitus: Veikko Halmetoja ja Pauli Sivonen
Graafinen suunnittelu: Teppo Jäntti
Kuvat: Veikko Kähkönen, Gösta Serlachiuksen taidesäätiö ja taiteilijat
Forssa Print, 2014
44 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 18
ISBN 978-952-7017-07-4

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.