Simon Patterson Head to Toe, Päästä varpaisiin

Head to Toe, Päästä varpaisiin kokoaa yhteen monipuolisen brittitaiteilijan Simon Pattersonin  tuotantoa 1990-luvun alusta näihin päiviin.
Varastossa
SKU
523
Hinta
27,00 €

Simon Pattersonin (s. 1967) oivaltavat ja monesti myös ovelan huumorin sävyttämät teokset perustuvat laajaan joukkoon listoja, karttoja, kaavioita, malleja ja käyttöohjeita, joiden avulla me pyrimme hallitsemaan ja jäsentämään yhä monimutkaisemmaksi muuttuvaa maailmaa.

Kirjoitettua kieltä ja visuaalisia koodeja yhdistävissä teoksissaan hän törmäyttää toisiinsa yllättävin tavoin yhteensopivia tiedon ja viestinnän lajeja tavalla, joka saa meidät pohtimaan sitä, mitä oikein tiedämme maailmasta ja miten tämä tieto vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme.

Simon Patterson asuu ja työskentelee Lontoossa. Hän on pitänyt yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin eri Euroopan maissa sekä Yhdysvalloissa ja Japanissa.

Kirjoittajat: Richard Grayson, Timo Valjakka, Pauli Sivonen (esipuhe).
Ulkoasu: Maria Appelberg
Paino: Livonia Print, Riika, 2021
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
suomi | englanti
112 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 76
ISBN 978-952-7226-86-5

International orders: https://verkkokauppa.parvs.fi/EN/page/product/simon-patterson/2769119

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.