Riiko Sakkinen, Göstan pieni taidekirjasto 8

Kirja esittelee taiteilija Riiko Sakkisen mainosten, markkinoinnin ja maskottien maailmasta kumpuavaa tuotantoa ja sen keskeisimpiä piirteitä. 
Varastossa
SKU
616
Hinta
11,50 €

Riiko Sakkinen (s. 1976) on Helsingissä syntynyt eurooppalainen, joka taide aseenaan haluaa poistaa maailmasta rajat. Hänen perustamansa turborealistinen koulukunta ivaa globaalin kapitalismin synnyttämää epäoikeudenmukaisuutta. Sakkisen kuvasto on johdonmukaisesti varastettu mainosten, markkinoinnin ja maskottien maailmasta, jossa kaikki on kaupan – myös taiteilijan käytetyt alushousut. Kirja esittelee provokaattorin tuotannon keskeisiä piirteitä Serlachius-museon laajaksi karttuneesta Sakkis-kokoelmasta.

Göstan pieni taidekirjasto on Serlachius-museoiden julkaisusarja, joka esittelee Gösta Serlachiuksen upean taidekokoelman helmiä ja kokoelmaan viime vuosina hankittuja merkittäviä nykytaiteen teoksia.

Kirjoittaja: Mikko Myllykoski
Graafinen suunnittelu: Maria Appelberg 
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Paino: Livonia Print, Riika 2022
Kieli: suomi
64 sivua

ISBN 978-952-7441-10-7
Serlachius-museoiden julkaisuja 84

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus. 

Löysimme muita tuotteita, joista saatat pitää.