Rachel Kneebone Punoutua

Tarjous! Norm. 32 e. Englantilaistaiteilija Rachel Kneebonen arvoituksellisissa posliiniveistoksissa ihmiskehon fragmentit tuntuvat jatkuvasti kyseenalaistavan ajatuksen kokonaisesta, loppuun viedystä muodosta.
Varastossa
SKU
539
Hinta
27,00 €

Rachel Kneebonen veistosten materiaali, valkoinen posliini, reagoi herkästi valoon ja näyttää välillä raskaalta ja kiinteältä, välillä kevyeltä ja läpikuultavalta. Myös taiteilijalle tärkeä tanssillinen liike määrittää veistoksia, joissa irralliset torsot ja raajat moninkertaistuvat ja punoutuvat toisiinsa.

Kneebone tarkastelee taiteessaan ihmisyyttä, elämän kierto­kulkua, muodonmuutoksia ja uudistumista. Kaikki on liikkeessä: rokokoon kepeys sekoittuu nykymaailman ongelmiin ja tulevaisuus sulautuu renessanssin optimismiin. Punoutua-kirja esittelee taiteilijan ensimmäistä kertaa Suomessa.

Rachel Kneebonen teoksia esittelevä näyttely nähtiin Serlachius-museoilla 2022.

Kirjoittajat: Roderick Mengham, Marina Warner, Timo Valjakka
Ulkoasu: Maria Appelberg
Paino: Livonia Print, Riika, 2021
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
suomi | englanti
160 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 71
ISBN 978-952-7226-61-2

International orders: https://verkkokauppa.parvs.fi/EN/page/product/rachel-kneebone/2716420

 

 

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus. 

Löysimme muita tuotteita, joista saatat pitää.