Pikkukaupungin sairaskertomus

Kunniamaininta Vuoden taidekirja 2017 -kisassa!
Loppunut varastosta
SKU
74
Hinta
35,00 €

Valokuvataiteilija Ville Lenkkerin isä Hannu Lenkkeri toimi vuosikymmenien ajan lääkärinä Mäntässä. Hänen omintakeiset juttunsa jäivät elämään paikkakunnalla ja ovat muuttuneet vähitellen kaupunkilegendoiksi. Ville Lenkkeri kuvasi isäänsä viisi vuotta ja jatkoi isän kuoleman jälkeen 2011 tämän perinnön tallentamista. Hän avasi kesällä 2015 vielä kerran Lenkkerin vastaantoton ja keräsi talteen tarinoita isästään.

Kuvista ja tarinoista syntyi näyttely Pikkukaupungin sairaskertomus, joka oli esillä Serlachius-museo Gustafissa kesästä 2017 kesään 2018 asti. Näyttelyyn liittyvä Ville Lenkkerin samanniminen julkaisu kertoo originellista lääkäristä potilaiden ja pojan silmin. Kirja kuvaa isän ja pojan suhdetta, ajan jatkumoa ja sekä ihmisen julkisen ja yksityisen roolin usein yhteen sovittamatonta suhdetta.

Julkaisu palkittiin kunniamaininnalla Vuoden taidekirja 2017 -kilpailussa, ja kisasi finalistina Vuoden valokuvataidekirja 2017 -palkinnosta.

MYYNNISSÄ RAJOITETTU ERÄ. PAINOS LOPPUMASSA. 

Graafinen suunnittelu: Réka Király
Julkaisija: Gerber Verlag, Bielefeld, Saksa
Painettu Saksassa
155 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 44
ISBN 978-3-7356-0390-6

 

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.