Onnea etsimässä - Italian nykytaidetta

Onnen etsiminen on punaisena lankana tässä julkaisussa, joka esittelee 14 Italian nykytaidekentän kiinnostavimpiin kuuluvaa taiteilijaa. Kirja liittyy Serlachius-museo Göstassa lokakuussa 2019 avautuneeseen näyttelyyn.
Varastossa
SKU
364
Hinta
10,00 €

Italian nykytaiteen kirjo pohjoisesta etelään näkyy laajana ja raikkaana panoraamana. Monille taiteilijoista luovuus ja energia ovat merkinneet vastavoimaa Italiaan vuonna 2008 iskeneelle taloudelliselle ja poliittiselle kriisille. Heidän teoksissaan näkyy kaleidoskooppimainen tulkinta onnesta tämän päivän maailmassa. Henkisyys ja materialismi, perhe ja yhteisöt, aika ja luonto, historia ja identiteetti, politiikka ja vapaus sekä tunteet ja teknologia ovat avainaiheita, joiden kautta nopeasti vaihteleva onnen käsite avautuu. 

Julkaisussa esiteltävät taiteilijat / taiteilijaryhmät ovat: Yuri Ancarani, Silvia Camporesi, Loris Cecchini, Federica Di Carlo, Goldschmied & Chiari, Francesco Jodice, Marzia Migliora, Matteo Montani, Okkult Motion Pictures, Federico Pietrella, Pietro Ruffo, Marinella Senatore, Federico Solmi ja ZimmerFrei. 

Kirjat tekstit ovat suomeksi, italiaksi ja englanniksi. 

Onnea etsimässä - Italian nykytaidetta -näyttely nähtiin Serlachius-museoissa 2019–2020. Sen kuratoivat Maria Stella Bottai, Lorella Scacco ja Pirjo Immonen. Näyttelyn 14 taiteilijasta useimmat esittäytyivät ensi kertaa Suomessa.

Kirjoittajat: Maria Stella Bottai, Lorella Scacco ja Pirjo Immonen.
Esipuhe: Pauli Sivonen.
Graafinen suunnittelu: Ville Karppanen.
Paino: Livonia Print, Riika, 2019.
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs.
159 sivua
Serlachius-museoiden julkaisuja 63
ISBN 978-952-7226-34-6

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.