MuNA - Museum of No Art

Varastossa
SKU
2982
Hinta
5,00 €

Museum of No Art (MuNA) on taiteilija Riiko Sakkisen luoma museo, joka toimi taidemuseo Göstassa kesällä 2014. MuNA edustaa tulevaisuuden dystooppista museota, jossa taiteella ei ole enää muuta sijaa kuin mainosjulisteet. Museon sisältö muodostuu ainoastaaan MuNA-logolla varustetuista museokaupan tuotteista.

Näyttelykatalogi esittelee yksityiskohtaisin kuvin MuNA-tuotteita, julisteita ja MuNA:n levittäytymistä ympäri maailmaa. Se kertoo viihdemaailmasta tuttuja nimiä täynnä olevan johtokunnan kokoonpanon, Sinkkuelämää-sarjasta tutun kuraattorin ja elokuvamaailman pahisyhtiöitä edustavat sponsorit. Julisteita lukuunottamatta katalogissa ei ole yhtään taidekuvaa.

Serlachius-museoiden johtaja Pauli Sivonen ja Mikko Myllykoski ovat kirjoittaneet katalogiin artikkelin Espanjassa asuvasta taiteilija Riiko Sakkisesta, hänen ajatuksistaaan ja Museum of No Artista.

Kirjan tekstit ovat suomeksi ja englanniksi. 

Tekstit: Riiko Sakkinen, Pauli Sivonen ja Mikko Myllykoski
Toimitus: Pauli Sivonen
Graafinen suunnittelu: Teija Lammi, Grafemi
Aldus Oy, Lahti 2014
108 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 15
ISBN 978-952-7017-04-3

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.