Mark Wallinger Mark

TARJOUS! Norm. hinta 23 e.
Varastossa
SKU
3430
Hinta
19,00 €

Mark Wallinger tunnetaan poikkeuksellisen monipuolisena taiteilijana, jonka taiteessa yhdistyvät uusiutuminen ja yllätyksellisyys. Hänen tuotantonsa pitää sisällään maalauksia, veistoksia, valokuvia, videoita, installaatioita, performansseja ja julkista taidetta.

Timo Valjakan kuratoima Mark Wallinger Mark -näyttely avattiin 28.5.2016 Serlachius-museoissa, ja se siirtyi vuonna 2017 Dundee Contemporary Arts -museoon ja The Fruitmarket Galleryyn Edinburghiin. Näyttely esittelee Wallingerin tuotantoa hänen uransa varrelta ja erityisen laajasti hänen uusimpia teoksiaan, monumentaalisia id-maalauksia.

Mark Wallinger Mark -kirja avaa id-maalausten ja koko näyttelyn perusajatuksia. Kirjaan ovat kirjoittaneet artikkelit The Fruitmarket Galleryn johtaja Fiona Bradley sekä Timo Valjakka. Kirjassa on myös Beth Baten tekemä Mark Wallingerin haastattelu. 

Kirja on kirjoitettu sekä suomeksi että englanniksi.

Kirjoittajat: Timo Valjakka, Fiona Bradley, Beth Bate ja Pauli Sivonen
Toimittaja: Fiona Bradley
Graafinen suunnittelu: Elizabeth McLean
143 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 29
ISBN 978-1-908612-43-4


Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.