Elina Brotherus Playground

Brotheruksen taidekuvista koostuva keräilykappale.  Fluxus-taiteen hengessä valmistettu laatikko sisältää 80 teoskuvakorttia sekä julisteeseen painetun, Elina Brotheruksen taidetta käsittelevän esseen.
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
196
Hinta
89,00 €

Tätä erityistä taidetuotetta on valmistettu 250 kappaleen painos. Jokainen laatikko on taiteilijan numeroima ja signeeraama.

Tuote julkaistiin Serlachius-museoissa kesällä 2018 avatuneen Leikkikenttä / Playgorund -näyttelyn yhteydessä. Näyttely päättyi tammikuussa 2019. Laatikon teoskortit on poimittu näyttelyssä nähdyistä valokuvista. Brotheruksen teosten innoittajina ovat olleet Fluxus-taiteilijoiden 1960–1970-luvulla tekemät event score -tapahtumakäsikirjoitukset. Ne ovat lyhyitä ohjeita, jotka toimivat niin kuin nuotit musiikissa: niiden mukaan kuka tahansa voi halutessaan esittää teoksen oman tulkintansa mukaan. Korttilaatikossa nuotinnokset ovat painettu kunkin teoskortin kääntöpuolelle.

Brotheruksen taidetta käsittelevän esseen on kirjoittanut Susan Bright. 

Playground / Leikkikenttä -korttilaatikko:
80 kartonkista teoskuvaa ja essee käsinvalmistetussa laatikossa. Saatavana eri väreissä.
Laatikon mitat: 225 x 162 x 46 mm
Kortin koko: A5
Kielet: suomi / englanti

Ulkoasu: Minna Luoma
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Painotalo Bookwell Oy, Porvoo
2018


ISBN 978-952-7226-16-2 

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.