Andy Freeberg - Where Art Thou?

TARJOUS (norm. 32 e). Valokuvataiteilija Andy Freebergin hiljaisen humoristiset teokset tekevät näkyväksi taidemaailman lainalaisuuksia ja kummallisuuksia.
Varastossa
SKU
592
Hinta
27,00 €

Valokuvataiteilija Andy Freeberg on tutkija ja tarinankertoja. Hän on kuvannut esimerkiksi New Yorkin taidegallerioiden vastaanottotiskejä ja niiden taakse suojautuneita ihmisiä, venäläisten taidemuseoiden vartijoita sekä kansainvälisille taidemessuille osallistuneita galleristeja ja taiteilijoita. Tuoreimmassa teossarjassaan Freeberg siirtyy julkisesta tilasta yksityiseen: San Franciscon uusrikkaiden koteihin, joita taidekonsultit koristelevat taideteoksilla.

Yhdysvaltalainen Andy Freeberg asuu ja työskentelee San Franciscossa. Hän aloitti uransa valokuvajournalistina, ja hänen kuviaan on julkaistu esimerkiksi sellaisissa lehdissä kuin Time, Fortune, Rolling Stone, Village Voice ja Der Spiegel. Vuodesta 2007 alkaen Freeberg on työskennellyt päätoimisena kuvataiteilijana.

Julkaisu liittyy Serlachius-museoissa 2022 esillä olleeseen Andy Freebergin näyttelyyn. 

Kirjat tekstit ovat suomeksi ja englanniksi.

Toimittaja: Pauli Sivonen
Kirjoittajat: Pauli Sivonen, Veikko Halmetoja ja Aleksanteri Kovalainen
Graafinen suunnittelu ja taitto: Ville Karppanen
Paino: Livonia Print, Riika, 2022
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
95 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 80
ISBN 978-952-7441-06-0

International orders: https://verkkokauppa.parvs.fi/EN/page/product/andy-freeberg/4053960

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät jaetaan päiväpostin mukana vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus. 

Löysimme muita tuotteita, joista saatat pitää.