Gustafin enkelit

Varastossa
SKU
2868
Hinta
5,00 €

Mänttä on hämmästyttävän vireä taidekaupunki. Museoita, kuvataidenäyttelyitä, konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia riittää, vaikka väkiluku on pieni.

Mistä tämä aktiivisuus johtuu? Serlachius-museot päätti selvittää salaisuuden ja laittoi asialle etsivätoimisto Gustafin enkelit. Sen viehättävät etsivät penkoivat Operaatio Taidekaupungissa Mänttää laidasta laitaan ja onnistuivat lopulta ratkaisemaan taidekaupungin arvoituksen.

Gustafin enkelit – Operaatio Taidekaupunki -julkaisu liittyy 2012–2017 Serlachius-museo Gustafissa esillä olleeseen samannimiseen näyttelyyn.

Toimitus: Kinttu Koipijärvi ja Pauli Sivonen
Tekstit: Tarja Haikara, Olli Huttunen ja Pauli Sivonen
Graafinen suunnittelu ja kuvat: Kinttu Koipijärvi
Finepress Oy, Turku 2013
123 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 10
ISBN 978-952-7017-01-02

12.11.2019. Postin lakon vuoksi toimituksissa saattaa olla viiveitä, emmekä pysty arvioimaan tarkkaa toimitusajankohtaa. Lakon aikana toimitamme kaikki tilaukset tilapäisesti postipaketteina, jolloin niiden saapumisessa on todennäköisesti vähemmän viivettä kuin normaalisti kirjepostina kulkevissa Pikkupaketti-lähetyksissä.

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät tulevat suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.