Eija-Liisa Ahtila - Metsässä on lintu

Eija-Liisa Ahtila - Metsässä on lintu
Varastossa
SKU
2970
Hinta
27,00 €

Serlachius-museoiden johtaja Pauli Sivonen käsittelee monografiassaan Suomen kansainvälisesti tunnetuimman nykytaiteilijan tuotantoa. Sivonen tutkii ihmisen ja luonnon välistä suhdetta Ahtilan videoteosten kautta 1990-luvun puolivälistä tähän päivään. Ahtilan teoksissaan kuvaama luonto on täynnä symboliikkaa. Siitä huolimatta tätä puolta hänen tuotannostaan ei ole aiemmin juuri tutkittu. 

Eija-Liisa Ahtila on erikoistunut elokuva- ja videotaiteen rajamailla liikkuviin installaatioihin. Hän on ollut alusta asti suomalaisen videotaiteen tärkeimpiä pioneereja.

Julkaisua on saatavilla myös englanninkielisenä.

Julkaisija: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Ulkoasu ja taitto: Timo Jaakola
Kuvien reproduktio: Kari Lahtinen
Livonia Print, Riika 2014
191 sivua

Serlachius-museoiden julkaisuja 14
ISBN 978-952-222-546-7


12.11.2019. Postin lakon vuoksi toimituksissa saattaa olla viiveitä, emmekä pysty arvioimaan tarkkaa toimitusajankohtaa. Lakon aikana toimitamme kaikki tilaukset tilapäisesti postipaketteina, jolloin niiden saapumisessa on todennäköisesti vähemmän viivettä kuin normaalisti kirjepostina kulkevissa Pikkupaketti-lähetyksissä.

Toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan postipakettina Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattin. Pikkupakettina lähetettävät tulevat suoraan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Toimituskulu on 5 euroa. Yli 50 euron tilauksille on ilmainen toimitus.